Запросы на подбор тура отправляйте:
+ 38 (097) 593 91 85
+ 38 (0432) 52 95 01
Работаем: с 10:00 до 19:00


798

Просмотров

День Незалежності у Польщі

Сучасна мелодія Кракова + термали в Закопане
Ланцут — Краків — Велічка — Закопане
23.08.2013

1 день 7:45 збір групи на залізничному вокзалі м.Львів. Виїзд до Ланьцута.. Екскурсія в палац графів Потоцьких. Після війни тут влаштовано один з найбільших і найбагатших в Польщі музеїв інтер'єрів оздоблений ліпниною, живописом та скульптурами . Палацовий копмлекс оточує старий, мальовничий парк в англійському стилі. Ланьцутський каретний двір віднесений до найцікавіших і найбільших в Європі колекцій старовинних карет (€12). www.zamek-lancut.pl
Переїзд до Кракова. Нічліг.
2 день Сніданок. Оглядова екскурсія по Кракову. Збудований поколіннями митців середньовіччя, ренесансу, епохи бароко і сецесії, викликає подив і притягує мільйони туристів. Ягелонський університет, Флоріанські ворота, Барбакан, Вавель, відвідування Вавельського КафедральногоСобору , в якому коронували і ховали королів, а поряд із ними відомих артистів і державних діячів, Площа Ринок, Сукенніци, Маріацький костел суровий ззовні, всередині приховує багатство оздоблення і шедевр готичної скульптури, вівтар Віта Ствоша.
Переїзд у соляну шахту Велічка - витвір природи і людини (вік понад 800років, занесена до світової спадщини ЮНЕСКО),www.kopalnia.pl підземні зали та каплиці якої оформлені з натуральної солі, підземні озера, соляні камери і гроти, мости і дерев'яні хідники. Незабутнє враження справляє каплиця Св.Кінги. Підземне місто, від 60 до 100м під поверхнею землі формує: санаторій, пошта, кінотеатр, ресторан, магазин з сувенірами, концертні і бальні зали. (€20).
Відвідання АКВАПАРКУ - один з найбільших в Європі, з озонованою термальною водою, також 8 гірок загальною довжиною 740м, найдовша гірка – чорна труба (довжина 201м, висота 18,5м) з електронною підсвіткою. До послуг відвідувачів: фонтани, гідромасажі, джакузі, гейзери, гроти + море задоволення (€10). www.parkwodny.pl . Нічліг.
3 день Сніданок. Екскурсія в Закопане (факультативно 20 евро). А хто втомився може відвідати: термальний комплекс «Terma Bania», який відкрився в 2011 р, рекреаційні басейни для дорослих та дітей, водні гірки, тиха зона, саунаріум, який складається із 5 видів саун, в т.ч. відкриті сауни «Лазні», SPA–центр– 8 процедурних кабінетів, VIP-зона та ін.
Вечірній виїзд до Львова
.
4 день Повернення в Україну орієнтовно 07:00.

Вартість туру: 99 євро

У вартості туру: В стоимости тура:
  • транспортне обслуговування
  • 2 ночівлі в готелі;
  • 2 сніданки;
  • оглядова екскурсія по Кракову;
  • супровід керівника групи.
  • страхівка - 21 грн;
  • факультативні екскурсії;
  • вхідні квитки;
  • консульський збір 35Є+20грн+20Є (послуги ППВА)

Рейтинг: 0.0 из 5